Laleh planerar för turnépremiär
med ny exklusiv musik för konsertbesökarnaFoto: Gustaf Thörn


Sverige...För de lyckliga som har lyckats boka biljetter till Lalehs spektakulära sommarturné har hon en underbar överraskning. Ni som kommer till konserterna kommer att få uppleva en exklusiv premiär livespelning av hennes kommande singel "Vargtimme", som officiellt släpps först efter turnén den 1 september.

… Jag vill vara närvarande när publiken hör låten för första gången. "Vargtimme" betyder mycket för mig då den utforskar de timmar mitt i natten när man möter sig själv och sina rädslor.” - Laleh

Förra året bjöd Laleh in till en minnesvärd födelsedagsfest när hon som den första svenska kvinnliga artisten genomförde en utsåld konsert på Ullevi i Göteborg.

I år fortsätter hon att skriva historia genom att ge sig ut på sin största turné någonsin, där hon besöker förtrollande Sofiero i Helsingborg, den vackra ruinen i Borgholm på Öland, charmiga Skeppsbron i Umeå, Södra Hamn i Luleå och spektakulära Dalhalla i Rättvik som en höjdpunkt och återvänder till Ullevis scen. Men det är inte allt.

Laleh kommer också att sätta en ännu större milstolpe i sin karriär genom att bli den första kvinnliga svenska artisten att själv spela på den imponerande Tele2 Arena i Stockholm.

Spänningen fortsätter då flera hemliga gäster har bjudits in till konserterna på både Ullevi i Göteborg och Tele2 Arena i Stockholm. Den första gästen som har avslöjats är komikern och skådespelaren Per Andersson, som kommer att medverka på Ullevi!

Under våren har Laleh släppt singeln "Framåt", som har fått massiv radiospeltid och har legat på A-listan hos P4 i flera veckor. Hon har också blivit grammisnominerad i kategorin "Årets Pop" med sitt senaste album "Vatten".

Albumet har blivit hyllat av kritiker och innehåller välkända låtar som "Socker och Vatten", "Minnet Av Ett Hav" och "Det kommer Bli Bra", vilka redan har nått en imponerande fyrfaldig platina-status.

Lalehs sommarturné 2023 kommer att bjuda på oförglömliga upplevelser och besöka följande platser:

28 juli: Helsingborg - Sofiero Slott
29 juli: Borgholm - Slottsruinen
4 augusti: Umeå - Skeppsbron
5 augusti: Luleå - Södra Hamn
12 augusti: Rättvik - Dalhalla
19 augusti: Stockholm - Tele2 Arena
26 augusti: Göteborg - UlleviEUROLATINNEWS Copyright:
Estos artículos y su contenidos no puede ser utilizado sin el consentimiento de EUROLATINNEWS

 
F A C E B O O K
T W I T T E R
CP Producciones TV
Contactos.
Phone: +46 70 244 05 23
Email: redaccion@eurolatinnews.com
Email Director: enrique.guzman@eurolatinnews.com
Email Editor: carlosp@eurolatinnews.com