Efva Attling designar Stockholm Prides jubileums-DogTag
Stockholm Pride 25 års jubilerar med temat "Fira mångfalden". Pride firar också genom att välkomna tillbaka Efva Attling som designer av årets DogTag – Stockholm Prides 25:e och sista DogTag. Efva designade den allra första DogTagen, och är nu tillbaka igen.

– Vi är superstolta över att Efva Attling designat vår jubileums DogTag nu när Stockholm Pride fyller 25 år, säger Fredrik Saweståhl, Stockholm Prides ordförande. Det är verkligen att sluta cirkeln då Efva skapade den första DogTagen 1998.

Årets DogTag är en höjdpunkt och en historisk slutpunkt. Vi blickar bakåt och framåt i samma stund. Årets DogTag är den sista som kommer att tas fram - det nya Pride kommer inte ha DogTag. Missa därför inte att skaffa årets exklusiva final!

Årets DogTag är designad och framtagen med extra kärlek och omtanke, och ingår därför inte i biljettpriset. Designen är grafisk och siffran 25 var ett givet moment för att föra in ett tidsperspektiv. DogTagen kommer att kosta 250 kr och säljas separat fram till och under festivalen.

– Min första DogTag för 25 år sedan var precis i början av min smyckeskarriär, säger Efva Attling, och jag hade min ateljé/butik på Hornsgatspuckeln. Prideparken var i Tanto. Eftersom det var på söder och nära jobbet såg jag hundratals bära min DogTag, det var fantastiskt. Jag blev glad att få frågan att göra den sista DogTagen såklart!

DogTagen tillverkas av Mariette, som dessutom producerat flera DogTags flera år, och även designat Stockholm Prides DogTag 2019.

– De senaste åren har jag fått det roliga uppdraget att hjälpa Stockholm Pride med produktionen av DogTags, säger Mariette. Jag hade själv äran att vara DogTag-designer 2019 och tycker det är väldigt inspirerande att i år får jobba tillsammans med Efva och hennes exklusiva jubileums Dogtag!press@stockholmpride.org

Stockholm Pride är Nordens största Pridefestival. Sedan 1998 arbetar vi med syftet att synliggöra hbtq+-frågor och skapa en frizon för homosexuella, bisexuella, transpersoner, queerpersoner och de könsuttryck som finns inom hbtq+-rörelsen.

Föreningen Stockholm Pride är en ideell organisation. Allt arbete inom föreningen sker på volontärbasis. Under 2023 arrangeras festivalen Stockholm Pride 31 juli - 5 augusti.EUROLATINNEWS Copyright:
Estos artículos y su contenidos no puede ser utilizado sin el consentimiento de EUROLATINNEWS

 
F A C E B O O K
T W I T T E R
CP Producciones TV
Contactos.
Phone: +46 70 244 05 23
Email: redaccion@eurolatinnews.com
Email Director: enrique.guzman@eurolatinnews.com
Email Editor: carlosp@eurolatinnews.com